Sa našim kreditima u sigurnu budućnost

Fincredit je rješenje za ostvarenje vaših želja

Ukratko o nama

banja luka1
MKD “FinCredit” d.o.o. Banja Luka osnovano je 09.02.2015. godine u Banjoj Luci radi obavljanja poslova mikrokreditiranja na tržištu Bosne i Hercegovine.  U vrlo kratkom periodu MKD “FinCredit” d.o.o. Banja Luka je postala prepoznatljiva i respektabilna mikrokreditna organizacija.
lokacije
U konkurentnom okruženju, pozicionirali smo se kao moderna i proaktivna mikrofinansijska institucija koja klijentima pruža  širok spektar kreditnih proizvoda odgovarajući time na sve izazove i zahtjeve dinamičnog finansijskog tržišta. Dans imamo 30 poslovnica na teritoriji Bosne i Hercegovine i preko 68 zaposlenih koji našim klijentima stoje na raspolaganju.
MFC1
MKD “FinCredit” d.o.o. Banja Luka je član Međunarodne organizacije za mikrofinansiranje (MFC –  The Microfinance Centre) sa sjedištem u Varšavi, Poljska. MFC okuplja 95 respektabilnih mikrokreditnih organizacija iz 36 zemalja Evrope, Centralne Azije i šire koje zajedno pružaju odgovorne mikrofinansijske usluge za skoro 2.000.000 klijenata.
U skladu sa svojim sloganom “Fin rješenje za ostvarenje Vaših želja”, osnovna načela kojima se vodimo u poslovanju su transparentnost, sigurnost, briga i zadovoljstvo naših klijenata, podsticanje razvoja lokalnih zajednica,  te konstantno usavršavanje naših radnika.